DEX Data I/S

 

Forside    Firma    Design    DEX.online    Referencer    Priser    Kontakt         
Design..

Billigt design og vedligehold af hjemmesider


HVORFOR PÅ NETTET ?
I de seneste år er Internettet mere eller mindre gået fra at være noget de store firmaer havde, til at være noget alle har i deres private hjem. Over 90% af den danske befolkning har i dag adgang til nettet. Derfor vil vi også i de kommende år se at stort set alle firmaer, store som små vil komme på nettet.
Så hvorfor vente, tænk på alle de penge der bliver brugt til engangsannoncer (Dagbladet, Ugebladet, osv.), her får dit firma en annonce der kan læses igen og igen uden, at det koster ekstra for dit firma, det er svært at finde bedre reklame for pengene.

HVORFOR HJÆLP ?
Antallet af hjemmesider på internettet stiger hver dag med stor hast. Derfor er det vigtigt, at netop din website er en af dem, man vender tilbage til.
Det er i dag blevet nemmere at lave en hjemmeside selv, det svære ligge i at få lavet en hjemmeside der passer netop til dit firma og din kundekreds. DEX Data laver hjemmesider, som er præcise, flotte og brugervenlige uden for meget tingeltangel til at ødelægge helheden.

HVAD KAN VI TILBYDE ?
DEX Data kan tilbyde dit firma den totale løsning inden for profilering på Internettet, bla.:

   - design af hjemmesider
   - Content Management System ( DEX online. 3.0 )
   - opbevaring af hjemmesider
   - tilføjelse til de største, mest effektive samt mest anvendte søgeværktøjer på Internettet.
   - kontakt til Internet udbyder
   - grafik, digital foto, digital video
   - netværksløsninger, opsætning af ISDN/ADSL, fælles Internet adgang, etc.
   - on-site Internet undervisning (ifbm. vedligehold af hjemmesider)
   - Internetshop
   - databaseadgang enten SQL server, Access eller MySql
   - vi udvikler i ASP, PHP, JavaScript, VB og Java.

og meget, meget mere.

HVAD GØR VI ?
Sammen analyserer vi dine behov. Herefter giver vi forslag til løsninger, som kan udbygges efterhånden som dine behov ændres. Du bliver informeret løbende, og projektet justeres i overensstemmelse med dine ønsker.
Der vil være en linje i designet, så layoutet i din brochure passer sammen med din hjemmeside. Vore systemer er dynamiske og sparer dig for en masse tidskrævende arbejde.

Kontakt os allerede i dag så vi kan få en snak om dit firma's ønsker.Klik herSend e-mail til dexdata@dex.dk med spørgsmål eller ønske om mere information.
Copyright © 1999 DEX Data - Design EXclusive ®